Laster ...

Mappe 3 - Modul om psykisk helse

3 - Modul om psykisk helse


Innholdet i disse modulene gir en generell og alminneliggjort informasjon om psykisk helse.  Disse første modulene skal fungere som en plattform som skal skape en grunnleggende forståelse av hva psykisk helse er blant personer med innvandrer og flyktningbakgrunn, samt hvordan denne målgruppen kan kontakte fastlegen ved behov.

 

For spørsmål vedrørende materiellet, ta kontakt med Amar Ahmethodzic på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oppføringer

archive Helsemodul : Sunn Start Psykisk helse - Alle dokumenter

Her finner du hele undervisningspakken om psykisk helse. Filen innholder alt du trenger for å holde et vellykket Sunn Start -kurs (PDF- presentasjon, notatheftet, veiledningheftet, lærerplan og deltakerheftet).

 

 

pdf Helsemodul: Sunn Start - Psykisk helse - Presentasjon

Hver finner du PDF-presentasjon som tar for seg tema psykisk helse og fastlegens rolle ift dette emnet. Presentasjonen har enkel tekst og kultursensitive illustrasjoner knyttet til teksten. I heftet "Tips og hjelpespørsmål" finner du forslag til hva du kan si til deltakere og mer aktuell informasjon ift slideene i PDF.

 

pdf Lærerplan - psykisk helse

Her finner du oversiktlig lærerplan med læringsmål. Forslag til gjennomføring. Ressursbehov og mulighet for å notere kommentarer.

 

 

 

 

 

pdf Lærerveiledning Psykisk helse

Her får du støtteinformasjon til temaer som dekkes i PDF-undervisningspresentasjonene, samt rent praktisk hvordan du kan gjennomføre Sunn Start - Psykisk helse modulen.

 

 

 

 

pdf Notatheftet Psykisk helse - Tips og hjelpespørsmål til undervisningspresentasjonen

Denne informasjonen er til deg som er kursleder i Sunn Start. Her finner du tips og forslag til hjelpespørsmål som du kan stille deltakere i undervisningen for å få en aktiv deltakergruppe. Hjelpespørsmålene er kultursensitive og oppfordrer deltakerne til refleksjon og dialog om ulike tema innen psykisk helse.

pdf Sunn Start Psykisk helse Deltagerheftet

Deltakerhefte er lagt opp slik at du kan skrive ut/trykke opp det du trenger fra undervisning til undervisning. Litteratur- og kildehenvisninger, samt svar på oppgaver er gitt på baksiden av arket/-ne.