Laster ...

Mappe 2 - Modul om munnhelse

2 - Modul om munnhelse


Dette veiledningsmateriellet har råd og oppgaver om hvorfor og hvordan man opprettholder en god munnhelse.  Lærerveiledningen gir utdypende informasjon om munnhelse slik at den som underviser ikke trenger å ha helsefaglig bakgrunn for å kunne gjennomføre undervisningen. Det oppfordres til å bruke deltakerheftet aktivt for å få en helhetlig undervisning.For spørsmål vedrørende materiellet, ta kontakt med faggruppe for migrasjonshelse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

 

Oppføringer

pdf Deltakerhefte munnhelse - utskriftversjon

Denne versjonen er fin å bruke dersom du skal skrive ut deltakerhefte fra en vanlig skriver. Huk gjerne av for farger, stifting og to-sidig.

pdf DELTAKERHEFTE MUNNHELSE trykkversjon

Denne versjonen kan du bruke dersom du ønsker å sende materiellet (deltakerheftet) til et trykkeri for å få fine hefter.

 

archive Helsemodul: Sunn Start Munnhelse - Alle dokumenter

 Her finner du hele undervisningspakken om munnhelse. Filen innholder alt du trenger for å holde et vellykket Sunn Start -kurs (PowerPoint- presentasjon, veiledningsheftet, lærerplan og deltakerheftet).